sâmbătă, 4 decembrie 2010

Suflet... pereche ?

"Ai impresia ca o stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Oare ce sa fie? Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acesta femeie ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. Par sa fie simptomele intalnirii sufletului tau pereche!..."



Cat de fad...cat de trist...cat de aiurea e sa scrii despre suflete pereche. NU, e gresit sa interpretezi totul  stiintific. E gresit, pentru ca sentimentele sunt mult mai profunde, ele sunt cele care  dau ratiune gandului  la sufletul pereche.

Eu l-as caracteriza altfel:

La un moment dat, intalnesti o fata, iar atractia fata de ea devine treptat din ce in ce mai mare, la un moment dat  esti sigur ca te-ai indragostit. Iti spui apoi ca e timpul sa o intalnesti. Te duci, o iei in brate, o saruti, o rasfeti si simti fiorul dragostei napadindu-te ca florile de vara intr-o gradina de rai. Dragostea devine puternica, curata  si profunda. Ea se infiripeaza in inimile voastre creand o legatura ancestrala. Aici e momentul cand  cele 2 suflete devin unul, devin unul puternic si profund. E momentul cand  o ceri in casatorie. Ea zice da, iar dragostea ta  depaseste orice limita a imaginatiei. Iti spui apoi ca oferind dragoste, primesti iubire... Asa e, dragostea porneste din suflet. Iubirea este sentimentul maxim al contopirii celor 2 suflete... care trepatat au devenit pereche.
Deci, sufletul pereche este al ei, si numai tu decizi daca contopirea este maxima.
Peste dragoste pot trece uneori nori negri, dar iubirea sufletului pereche ramane mereu acolo, nestirbita !

2 comentarii:

  1. Eu ma regasesc in caracterizarea ta. Simpla si profunda, asa cum e dragostea. Bravo, as fi stat sa o analizez pe prietena mea destul de mult, pot spune ca am tras o concluzie din cuvintele tale. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum spui: "...simpla si profunda, asa cum e dragostea.."
    Iti multumesc pentru aprecieri si te mai astept pe blogul meu.
    Dar iti dau un sfat, niciodata sa nu analizezi prea mult, timpul este dusmanul nostru !

    Numai bine

    RăspundețiȘtergere