sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Vineri...

Uneori, cand e vineri, melancolia face lumea sa se invarta.
Ciudat e ca nici nu stiu prea bine ce e aia melancolie, dar stiu cand o am.
E un sentiment greu si surd care mi se aseaza pe piept si reusesc sa vad lucrurile asa cum nimeni n-a indraznit sa le deseneze.
Sunt acele zile cand nici macar o cutie intreaga de ciocolata, adusa de o armata de pitici veseli, nu ridica greutatea de pe piept.
Ce vina am ca azi nu e o astfel de vineri ?!

vineri, 4 noiembrie 2011

Sa lupti...

Sa lupti.
E ca un izvor ce nu seaca nicicand.
E ca mersul pe bicicleta.
Nu ai cum sa uiti sa lupti.
Poti, e adevarat, sa lupti in multe si diverse feluri, poate niciodata aceleasi, dar mecanismele primare, instinctuale care te indeamna sa lupti raman aceleasi.
N-ai cum sa te dezarmezi complet. Arma zace mereu undeva in umbra, oricat de prafuita, asteptand infrigurata stransoarea rece care inseamna razboi.
Sa lupti !
N-ai cum sa uiti. Chiar daca, uneori, ti-ai dori (oooh... inca cum) sa nu mai fie cazul sa lupti...

marți, 1 noiembrie 2011

Vis sau ratiune ?

Nu mai putem continua sa pretindem ca suntem fericiti-daca nu suntem. Trebuie sa infruntam ceea ce nu merge bine sau nu se ridica la nivelul visurilor si dorintelor noastre. Viata va fi privita nu ca pe o scoala severa, ci ca pe un dar minunat. Noi nu ne aflam aici pentru a fi buni sau perfecti. Nu suntem aici pentru a dovedi ca suntem merituosi. Nu ne aflam aici pentru a-i servi pe altii sau pentru a salva lumea. Nu trebuie sa castigam sau sa meritam iubirea. Nu trebuie sa “ne comportam bine”, sau conform unor reguli sau cerinte din afara. Intr-un Univers plin de iubire, ne putem relaxa. Suntem in siguranta. Suntem demni de incredere. Suntem iubiti fara conditii. Suntem calatori cosmici, intr-o aventura magnifica prin realitatea fizica si, in calitate de scantei creatoare ale Divinitatii,putem avea, face sau fi orice dorim. Nu exista limite. Nu suntem papusi manipulate cu sfori. Putem crea propriul Paradis pe Pamant. Iar cheia pentru a face toate acestea este iubirea neconditionata pentru noi, pentru ceilalti, pentru intreaga lume...