marți, 31 ianuarie 2012

My dreams...

Visez o lume ce sa cuprinda intreg universul, ca intr-o imbratisare. Visez sa am o clipa de albastra de turcoaz pe cerul inghetat al iernii. Visez sa invat sa construiesc castele de nisip fara ca valurile gandurilor mele sa mi le darame intr-o clipa. Visez sa nu ma mai stiu pe-o margine de dor cautand mereu o imbratisare. Visez sa invat sa respir fiecare secunda,  incercand sa alunec mai departe de dorurile si furtunile din mine. Visez sa am ochi pentru a putea citi ce scrie, pe cerul senin. Visez sa nu mai cred ca ma regasesc numai in frunzele uscate ale amintirilor sau in calimarile sparte ale dragostei. Visez sa nu mai incerc sa descopar, sa redescopar, lumea prin iubire, fiindca aceasta cautare e infinita si dureroasa. Visez sa nu ma mai agat de nori si sa ma prabusesc in mintea mea de la inaltimi. Visez sa nu mai caut intelesuri fiindca nu intotdeauna avem nevoie de busole. Visez sa nu mai visez... dar si asta va ramane un vis...

luni, 30 ianuarie 2012

Gri

Nu poti spune ca in viata exista cu adevarat clipe albe si clipe negre. Daca stai sa te gandesti in adevaratul sens al cuvantului, vei realiza ca de fapt viata este gri.
In fiecare parte frumoasa exista intotdeauna si partea cealalata, pe care, de obicei tindem sa o evitam, la fel cum in fiecare clipa neagra exista si partea plina inca a paharului pe care suntem prea orbi sa o vedem si dramatizam totul.
Cateodata as dori sa arunc un strop de culoare peste lume, sa desenez zambete senine pe fetele trecatorilor, sa pictez frunze copacilor tristi si dezgoliti de toamna, sa mazgalesc aleile mohorate de prin parcuri, poate asa fiecare clipa de fericire am trai-o si mai intens, iar in fiecare clipa de tristete am avea in suflet o speranta vie care nu ne va lasa niciodata sa renuntam la visele noastre.
Poate de aceea clovnii sunt atat de colorati...